* IVA no inclòs. Les nostres factures porten IVA i el seu pagament és obligatori. Totes les tarifes són válides per un període mínim de 2 mesos.


Prefereixes més flexibilitat?

Tria un dels plans del garden coffice:

Els nostre espai pels “digital nomads & coffee lovers” que t’ofereix una nova alternativa flexible de coworking en un lloc còmode, informal i amb una excel·lent connexió a internet. Treballa per hores, dies o setmanes sense necessitat d’una tarifa fixa, des de 5€/hora. No cal que reservis, pots estar-t’hi l’estona que vulguis i només pagues pel temps que et quedis.

Els preus són per persona i no tenen l’IVA inclòs. *Aquests plans tenen una validesa de 3 mesos. Cap compromís de permanència.

 

 

FAQ

És un bon lloc per mi? 

El Garden és un espai obert i diàfan pensat per professionals en l'àmbit del disseny, la creativitat i la comunicació pels que és més important estar connectats i compartir coneixements que la privacitat d'un despatx individual. 

Treballo amb ordinador de sobretaula, el puc deixar a l'espai?

És clar que si! Si tens lloc fixe podràs deixar tot el que vulguis a la teva taula. I no et preocupis per la seguretat, tenim càmeres i alarma!

Puc venir a treballar els caps de setmana?

Sense problemes! I segur que no seràs l'únic! Sempre i quan tinguis un lloc fixe, tindràs claus per entrar a l'espai quan vulguis. 

Si som 2 persones, podem compartir taula?

Per suposat! La modalitat XXL és el que esteu buscant! La taula és prou grossa per treballar còmodament de costat i en equip i amb aquesta opció estalviareu una mica. 

I si som un grup?

Sempre i quan hi hagi disponibilitat, oferim tarifes econòmiques per grups de fins a 3 persones. Si és el teu cas, contacta'ns i ho acabem de parlar.

PUC REBRE CLIENTS I FER REUNIONS AMB EXTERNS?

I tant que si! Tens a la teva disposició 3 zones de reunió que pots reservar sempre que les necessitis, sense cap cost extra. Tant sigui per una reunió, un skype o com per concentrar-te en un lloc diferent de la teva taula habitual.

demaneu algun tipus de compromís?

Com que ens agrada fer família, preferim gaudir de la vostra companyia prou temps com perquè visqueu tota l’experiència i us vulgueu quedar, així que demanem 2 mesos de compromís. Si esteu de pas o no teniu clar si el coworking és el que esteu buscant, podeu optar pel Garden Coffice i venir per hores soltes, dies i, fins i tot, setmanes sense cap tipus de lligam.