Puc treballar només 1 hora? Sí, pots treballar 1 hora sencera per 5€ o quedar-te les següents per un preu més reduït: 4€/h.

Teniu abonaments de més hores? Sí, oferim el pack “10 ByHours” per 35€ amb el que tindràs accés al Garden Coffice 10 hores soltes per utilitzar quan tu triïs.

Quines altres opcions oferiu? A banda de venir per hores, també pots venir per dies solts, tens opció d’1, de 5 o de 10 DayPass, a 20€, 70€ i 125€ respectivament.

Com funcionen els packs? Caduquen o puc fer servir les hores/dies quan vulgui? Tots els packs, tant sigui de dies com d’hores, tenen una validesa de 3 mesos. Pots venir quan vulguis de dilluns a divendres de 09:30h a 18:30h.

S’ha de reservar abans de venir? No fa falta reservar, pots venir quan vulguis de dilluns a divendres de 09:30h a 18:30h. De totes maneres, si sou més de 2 persones o voleu fer servir el Garden Coffice per una reunió, és millor que ens aviseu per assegurar que tingueu lloc. Tel. 936242149 - holagardencoffice@gmail.com

Els preus són per persona o podem treballar 2 persones d’un mateix equip? La tarifes són individuals pel que cada persona pagarà el preu establert d’hora, dia o pack. Si es tracta d’una reunió amb algun colaborador o client, tens la zona o sala de reunions.

Com funciona la zona de reunions? En el cas que tinguem disponibilitat, tenim una sala privada que pertany al nostre espai Garden Coworking amb capacitat fins a 8 persones. Sempre és millor reservar abans (Tel. 936242149 - holagardencoffice@gmail.com. Té un cost d’1€ més per hora i per persona que vol dir que si us reuniu 2 persones us costarà 12€ la primera hora i 10€ la segona, que serà un total de 22€. Si sou 3 persones, 15€ la primera i 12€ la segona, etc.

Com i quan es paga? Accepteu targeta de crèdit? Es pot pagar en efectiu o per transferència bancària, de moment no tenim datàfon. Els DayPass i els packs d’hores o dies es pagaran en el moment de contractar-los, mentres que si véns unes hores o 1 dia solt, només hauràs de pagar la primer hora al fer el check in i la resta abans de sortir del Garden Coffice al fer el check out.

Puc venir a fer trucades telefòniques? I un skype? Tant el Garden Coffice com el Garden Coworking són espais oberts, pel que demanem el màxim de respecte i preferim que els telèfons estiguin en mode vibració i les trucades es facin amb un to de veu baix o, en el seu defecte, al portal, i els skype amb auriculars i també mantenint un to de veu adequat. Si necessites més privacitat sempre pots llogar la sala de reunions per 1€ més cada hora.

Es pot menjar a l’espai? Pots consumir lliurement la fruita i els snacks extres que t’oferim, estan pensats perquè t’ho mengis amb facilitat i tenim papereres per llençar les restes. Si el que necessites és dinar, et recomanarem restaurants a la vora del Garden Coffice perquè puguis anar-hi a menjar. No està permès venir a l’espai amb menjar take away.

Teniu cuina? Puc accedir-hi? Només si teniu el pack de 5 o 10 dies de DayPass.

És un espai segur? Sí, tenim la porta tancada i s’ha de trucar al timbre per entrar perquè una de les nostres porteres et rebi.

Puc deixar les meves coses si marxo a dinar o a fer una volta? Tot i ser un espai segur, no ens fem responsables de les teves pertinences, per tant, si surts de l’espai per fer una volta t’hauràs d’emportar les teves coses. Si surts només per fumar o fer una trucada, podràs vigilar les teves coses des de fora i no farà falta que t’enduguis res.

Puc venir amb la meva mascota? Ens agraden molt les mascotes però no les podem portar al Garden Coffice.

Obriu els caps de setmana? El Garden Coffice està obert de dilluns a divendres de 09:30h a 18:30h, exceptuant els dies festius o d’altres que s’anunciarien amb temps. Els caps de setmana o els dies festius l’espai del Garden Coworking està obert només pels gardeners, és a dir, pels membres que tenen taula fixe a l’espai. Vols convertir-te en membre fixe? Consulta les tarifes de coworking.

Teniu impresora? Imprimir està inclòs al preu? T’oferim fins a 4 còpies de manera gratuita a la nostra impresora B/N. La resta de còpies es cobraran a 25 cèntims cada una. Si necessites imprimir a color o moltes més còpies, t’indicarem un parell de copisteries del barri.

Encara tens dubtes? escriu-nos a holagardencoffice@gmail.com