No només els gats tenen 7 vides, els edificis també… i aquest és el cas de la nau industrial del carrer Planeta nº 12 construïda l’any 1910 al barri de Gràcia, un espai increïble i difícil de trobar que ha anat a parar a les nostres mans i que avui us presentem! Abans que la descobríssim, la nau va tenir moltes vides: va ser l’empresa de mobles ”Vila Joana”, un magatzem de fustes, abans un ferreter, més tard una empresa d’òrgans i instruments musicals, i molt aviat obrirà les seves portes amb el nou rètol… GARDEN :: coworking space + atelier us anirem informant!

No només els gats tenen 7 vides, els edificis també…

i aquest és el cas de la nau industrial del carrer Planeta nº 12 construïda l’any 1910 al barri de Gràcia, un espai increïble i difícil de trobar que ha anat a parar a les nostres mans i que avui us presentem!

Abans que la descobríssim, la nau va tenir moltes vides: va ser l’empresa de mobles ”Vila Joana”, un magatzem de fustes, abans un ferreter, més tard una empresa d’òrgans i instruments musicals, i molt aviat obrirà les seves portes amb el nou rètol…

GARDEN :: coworking space + atelier

us anirem informant!

Comment