• GARDEN :: coworking space + atelier (map)
  • Planeta 12
  • Barcelona
  • España

El GARDEN també obre les seves portes! Veniu a visitar-nos!

Aquests any participem als Tallers Oberts del barri de Gràcia i us convidem a visitar-nos i gaudir de les activitats que hem preparat per vosaltres!

Tallers preparats:

G :: DIY - Kokedama comestible (Dissabte i diumenge a les 12:30h)

G :: DIY - Kokedama (Dissabte i diumenge a les 18:30h)

 

+ info:

Un altre any ha passat i us tornem a convidar a visitar els tallers dels creadors/es de la ciutat de Barcelona, perquè pugueu xerrar i conèixer quina és la seva obra. Aprofiteu aquesta oportunitat que les jornades de Tallers Oberts ofereix, per a entrar, descobrir i gaudir d’aquests tallers que la resta de l’any no solen estar oberts al públic.

Com ja és costum, la diversitat és la nostra característica. Podreu conviure amb els/les artistes i artesans/es instal·lats a la ciutat, descobrir com treballen i compartir-ho.

Tothom hi està convidat! Amb la vostra curiositat i l’ajuda del mapa, us podreu moure fàcilment pels diferents barris de la ciutat i començar a obrir portes!

I recordeu consultar el calendari d’activitats paral·leles que també es plantegen a Tallers Oberts BCN: Síntesi, activitats dels propis creadors, demostracions de tècniques, audicions musicals, tallers per a nenes i nens, visites guiades, gimcanes…

Us esperem! Obrim portes! Us ho perdreu?

(Text viahttp://tallersobertsgracia.com/que-es/)